A A A K K K
для людей із порушенням зору
Буцька селищна територіальна громада
Уманського району Черкаської області

В Україні з’явилась перша недоступна реклама

Дата: 27.10.2021 12:28
Кількість переглядів: 560

У туристичних локаціях найбільших міст України з'явилися тимчасові рекламні носії зі слоганом "Ця реклама недоступна для людини на візку". Кампанія порушує питання інклюзивності й має на меті привернути увагу широкого загалу до цієї проблеми.

Недоступна реклама була створена pro bono комунікаційною агенцією Gres Todorchuk для Доступно.UA — ініціативи, що понад шість років розвінчує міфи про людей з інвалідністю та поширює тренд доступності.

Недоступна реклама тимчасово розміщена у місцях, куди людям на візках важко дістатися через відсутність пандусів та інші особливості міської інфраструктури. Серед таких локацій — Замкова гора у Львові, дорога до Національного університету імені Каразіна в Харкові, Арка дружби народів та Парк слави в Києві.

"Половина мешканців українських міст належить до маломобільних груп населення. Це люди з інвалідністю, батьки з дитячими візочками, літні люди, вагітні та люди з тимчасовими травмами. Однак, за нашим досвідом, лише 4% міської інфраструктури в країні є зручною та комфортною, — говорить Дмитро Щебетюк, засновник та ідейний натхненник Доступно.UA. — Утім, історії страждань і драми про людей з інвалідністю — не наш підхід. Ми беремо креативом. Тому й об'єднали зусилля з агенцією Gres Todorchuk, яка вміє привертати увагу до соціальних проблем через творчі рішення".

На кожному носієві з недоступною рекламою розміщений QR-код, що веде на сайт Доступно.UA.

Кожен охочий може підтримати команду, яка розвиває тему інклюзивності в Україні, ставши волонтером чи зробивши благодійний внесок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь