A A A K K K
для людей із порушенням зору
Буцька селищна територіальна громада
Уманського району Черкаської області

Шановні мешканці нашої громади, раді повідомити вам, що в межах всеукраїнської ініціативи «Сади Перемоги» Буцька ТГ стала учасником програми!

Дата: 04.04.2022 10:09
Кількість переглядів: 210

Фото без описуФото без опису

 

 

Ми стали однією з перших територіальних громад, що ввійшла до складу програми «Сади Перемоги» та почала успішну її реалізацію, що також відкриває нам шлях виходу на міжнародний рівень підтримки.

Участь у Програмі сприятиме самозабезпеченню нашої громади (а також громад інших регіонів, які позбавлені можливості забезпечити себе необхідною продукцією через воєнні дії) овочевою та м’ясною продукцією власного виробництва.

Трішки історії: Сади Перемоги були започатковані ще в період першої та другої світових воєн в США, Британії, Канаді, Австралії, Німеччині. Завдяки цій програмі країнам, постраждалим від військових дій, вдалося знизити дефіцит продуктів харчування для населення. На початку військового вторгнення рф на територію України в 2022 році кампанія Сади Перемогибула ініційована проєктом міжнародної допомоги SURGe (Support to Ukraine’s Reforms for Governance), що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади та впроваджується Alinea International.

Сади Перемоги— всеукраїнська кампанія, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

Тож, разом ми переможемо не лише ворога, а й продовольчу кризу, яка може загрожувати через вторгнення на нашу територію ворожих військ!

Слідкуємо за деталями та новинами Програми за посиланням: https://www.facebook.com/SadyPeremohy/

Перемога за нами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь